This one´s for you Tess

Bara för att förtydliga. Under korsetten döljer sig en mage som fortfarande ser gravid ut (ett ÅR efter barnafödandet). *sladder, sladder*





Ursäkta den dåliga kvalitén. Mobilkamera i skitig spegel...


En härlig dag

Idag har jag haft en superhärlig dag. Jag mötte upp kära Stina redan vid 10 för att gå och kika lite på mno´s utförsäljning. De hade mycket fint. Hittade ett par grå Sass and Bide jeans för ynka 200 spänn som hade fått bli mina om de hade funnits i en lite mindre storlek. Tillslut blev det íallafall ett par söta shorts från rules by mary. De kanske jag har på mig i morgon.


lite svårt att fota baksidan i en provhytt

Efter lite trevlig shopping där var det dags för dagens huvudämne. Brudklänningsprovning!
Trots mina aversioner mot axelbandslösa prinsessklänningar föll jag pladask för just en... ljust rosa (!) axelbandslös prinsessklänning med korsettsnörning och släp. Så efter att jag hade provat den kunde jag inte hitta nåt annat som föll mig i smaken.


det rosa underverket (i strl 34! korsettsnörning is the shit!)

Det enda tråkiga var att det är en utgående modell och eftersom jag inte har för avsikt att köpa någon klänning just nu så blir det nog inte den.

Efter all klänningsprovning blev vi lite hungriga och avslutade med lunch och ett glas rosé på en uteservering. Mycket lyckat! Det får vi göra om snart.




ett glas rosé med fina Stina!

Dagens outfit. Brudklänning

0-62aa02ff47c8eb788adfb5bd031eb770.png

Kolla varifrån!

Dagens outfit. Brudklänning


Konstigt då

Det där med fetman alltså. Idag var det avtackning för en av cheferna som slutar så dagens eftermiddagsfika blev två sorters tårta. Smarrigt värre. Och ikväll blir det middag på O´learys.

Vilken otrolig tur att jag brände typ 200 kalorier i morse när jag sprang 4 km. Målet är att springa milen inom 3 veckor. Vad tror ni bu eller bä?


Jag är fet!

Så här tjock har jag nog aldrig varit som ogravid. Trots ansträngningar så blir jag bara plufsigare och plufsigare. Det värsta är att allt lägger sig runt magen så nu ser jag gravid ut också. Härligt. NOT! Så nu är det disciplin som gäller. Och jag har lagt till en ny kategori. Fläsket brinner.
Nu jävlar är det krig!

Dagens outfit. Idag tog jag mina

363a9524fc3d8a48992e7e06f75a12c5.png

Kolla varifrån!

Dagens outfit. Idag tog jag mina röda Converse. Imorgon kanske det blir de vita... Eller de bruna?


tantparty

0-7089334487afef5cfd0abc30b42f40bb.png

Kolla varifrån!

tantparty


Workingmom

Jag jobbar. Och jobbar och jobbar. Men när min arbetstid är slut går jag hem och så fort jag kliver av pendeln stänger jag av jobbhjärnan för att koppla på mammahjärnan. Det är enda sättet jag kan hantera det på. Annars skulle jag nog lätt kunna jobba ihjäl mig tror jag. Men ta det inte som klagan. Jag gillar verkligen att ha mycket att göra och många av projekten är jätteroliga. Men just därför måste jag stänga butiken kl 16. Jag tror det går ut över min kreativitet annars.

Udd, uddare, uddast

Döm om min förvåning när jag efter att ha gjort facebookquizet "vilken karaktär är du i Lost" fick detta resultat...

Anna gjorde Vem är du i klassrummet? din quiz och resultatet är Leo

Du kommer få en son som du borde döpa till Leo. Leo kommer vara en vacker liten pojke med stora drömmar, han kommer leva lite i sin egen värld och några kanske misstänker att han är lite autistisk. Man måste prata långsamt med honom och titta honom i ögonen när man vill säga något. Men när han växer upp kommer han bli känd för sina fantastiska böcker han kommer skriva.

eh va??

Söndagsslö

Lea är ute och leker med en kompis, C bygger högtalare och jag och Molly har gått in efter en hel dag i solen. Nu kikar jag på Stylista och försöker hitta några broschar till min favvoklänning som jag tänkte ha på Mammagalan i juli.

Annars har helgen varit lugn och skön. Mina föräldrar kom och hälsade på (de bor i Halmstad) så jag har städat, vi har grillat, varit på barnkalas, promenerat i solen och bara haft det ganska mysigt. I torsdags var hela familjen på en utflykt till Ikea och Zetas trädgård som är sjukt inspirerande.

Helt plötsligt vill jag överösa vår lilla plätt utanför huset med buskar, blommor, krukor och gärna en fin buddhastaty. Men, men less is more, iallafall när det kommer till trädgårdsskötsel så helgen inköp blev en fin lykta i bambu och en lavendel i zinkkruka.





Nu åter till TVn.

Jobbtrött

Jobbar hemifrån idag. Det är sjukt vad mycket man får gjort när man inte blir störd hela tiden. Fast jag har fått en jävla massa mejl och telefonsamtal. Men, men... man kan ju alltid strunta i att svara.

Just nu verkar jag ha gått in i nån slags jobbkoma då jag bara stirrar trött framför mig, funderar på hur fan jag ska bli av med min äckliga finne på kinden och önskar att jag kunde få 1. fjortishångla eller 2. dricka vin. Men inget av det verkar direkt troligt just nu.

Dagens ordspråk

Att åka hiss är som att gå på parmiddag påtvingad gemenskap

Skön helg

Helgen har varit varm och sön och bjudit på strålande sol!

Igår hade jag ett fruktat besök hos tandläkaren (som jag inte sett på 10 år?) men det gick bra trots 3 hål. Men de var inte så stora och bäst av allt, jag behöver inte rotfylla. Fick en tid för lagning av två av hålen nästa vecka så det gick fort. Jag bokade en tid hos tandhygienisten också för att ta bort lite tandsten.

Idag har jag varit duktig och rensat avloppet i badrummet, fast jag vet inte om det hjälpte direkt för man kan fortfarande inte spola i tvättsället samtidigt som duschen är på för då svämmar det över. Måste vara en seg propp eller så sitter felet nån annanstans.
Sen tog jag och Molly en promenad till ÖB och inhandlade diverste städgrejer och så städade jag badrummet och körde två maskiner tvätt. Jag känner mig alltid så duktig när jag har tvättat. Kanske för att man ser resultatet så tydligt (i form av tvätthögen som ska strykas sen) När man har dammsugit syns det ju bara ungefär tre minuter.

Nu sitter jag och väntar på att de ska ringa från jobbet så att jag får testköra vår nya hemsida. Den skulle vara uppe runt sju...? Jag är glad att jag inte lät mig övertalas att komma in till kontoret ikväll.

Tjock!

Jag har gått upp 2 kilo sedan jag började jobba och slutade röra på mig och just nu trivs jag inte alls med mig själv. Dags att ta tag i saker och gå ner de där sista jävliga 5 kilona nu.

Shoppinglista

  • hörlurar
  • strumpbyxor
  • underkläder
  • strumpor

Lördag

Hade världens sämsta dag på jobbet igår (skojar inte!) och var inte klar med allt trots två timmars övertid men då gav jag upp och gick hem ändå. Får väl fixa det sista kl 5 på måndag? Eller söndag kväll hemifrån. Men som min kära chef sa en gång. Det är inte hjärnkirurgi.
Och ska man vara krass så har vi aldrig haft en bra engelsk version av vår hemsida så kunderna dör nog inte om den inte är perfekt på söndag kväll.

Nu har jag hunnit dricka kaffe, betalat en borttappad räkning och startat ett månadssparande. Jag är så effektiv på morgonen ;).

Idag ska jag till tandläkaren (tjoho! NOT) men annars ser det ut att vara strålande väder på gång. Kanske en tur till bussgaraget som har öppet hus idag och så lite pulande med gräsmatta och staket. Måste förresten ta en bild på vårt nyuppsatta insynsskydd som älsklingen har fixat i veckan när jag har ägnat mig åt att jobba över. Jättefint! Och så slipper man se grannarnas ogräs.

Rättstavning

Finns det något ord i det här inlägget som inte är felstavat? Mina fördomar löper amok när jag läser något som är så illa skrivet. Tjock, outbildad, smaklös. Barn Izabellah och Cewin.

Vissa går upp när andra går och lägger sig

men fem på morgonen är den bästa tiden på dygnet om ni frågar mig. Alldeles tyst och krispigt ute. Nu skiner solen också. Pluspoäng.
Nu är det dags för ett spinningpass. Sen en rejäl frukost och jobb. Känns mycket bättre på jobbet nu när jag äntligen fått komma igång och jobba med mina texter. Vänta på saker är inte min grej.

Bussen kallar!

Reashoppat

Kan tipsa om att H&M har mycket i sin reashop just nu. Jag klickade hem ett helt kit med jobbkläder till samma pris som ett par jeans kostar annars.



mörka jeans, vit skorta, vit topp och randig cardigan. Lagom snyggt för en icke-preppy sneakersttjej som jag

Bajskaffe

Nya kaffeautomaten gör om möjligt lika äckligt kaffe som den gamla.
Dags att införskaffa en egen kaffepress.


den här från Eva Solo kanske?

Nu kommer jag och tar dig!

Äntligen har jag lyckats fånga Mollys framsteg på bild. Det går vingligt men framåt. Vart tog min lilla bebis vägen?








KRAM!

På strålande humör!

Välkommen lördag!

Idag är jag på riktigt bra humör trots att jag vaknade av ösregnet utanför. Hoppas det blir bättre framåt dagen för idag får vi besök av kära Emelie och Gabriel som ska komma hit och leka med oss.

Veckan som var har varit lite jobbig men den gick iallafall fort. Saker börjar falla på plats på jobbet och jag känner mig inte lika stressad nu fast jag vet att jag kommer ha mycket att göra under nästa vecka. Men så länge jag känner att jag har koll på läget är det inget som stör mig speciellt mycket.




Packad

och redo för lite morgonträning. Egentligen skulle jag vilja sova lite till men vis av erfarenhet vet jag att morgonträningen är den enda som blir av alltså går jag till gymmet i svinottan. Måste ju träna upp min saggiga löpstil till vårruset.

Annars är det inte jättekul att vara jag just nu. Vi har en reklamkampanj som ska lanseras 15 maj och allt känns bara kaos. Stress kan jag hantera men inte när det varje dag dyker upp nya problem som ingen "tänkt på".

Kampanjen har planerats jag vet inte hur länge och jag har jobbat med det en månad. Man kan tycka att någon borde ha upptäckt små problem lite tidigare än sista veckorna (som att vår hemsida  har en engelsk version som självklart måste göras om samtidigt som den svenska) men nä...

Nu ska jag gå och springa av mig mina frustrationer så kanske jag kan jobba lite bättre sen.

Lite trött

Efter ännu en kaosdag på jobbet. Jag tröstar mig själv med att en del av kaoset iallafall är tillfälligt och att det inte är mitt fel om det går dåligt.

Idag skulle hela kommunikationsavdelningen + en hel bunt andra flytta upp en våning så halva dagen gick åt till packning, och den andra halvan till ändlösa möten med människor som alla vill olika saker och ingen som egentligen har koll. Men, men.... imorgon ska jag på kurs. Skönt!

Nu ska jag duscha lite, sen sätta i mig lite naturgodis och kramas med min älskling. Småkottarna sover båda två, helt otroligt.

Hittat i papperskorgen under fly

3a678524b616e834b7244a561cb78873.png

Kolla varifrån!

Hittat i papperskorgen under flytten. Vilket fynd!


Resultatet av helgens skoshoppin

0-56c4544f91e1a35f25d87db6c68fbaaf.png

Kolla varifrån!

Resultatet av helgens skoshopping


Dagens mantra och lärdom

mantra: regn är bra för gräsmattan
lärdom: det finns inget dåligt med morgonträning (förutom att man blir skithungrig)

helgen var jättebra, vi var i Halmstad som bjöd på bästa vädret helgen till ära. Så det blev promenad på stan (och lite skoshopping, äntligen! wiii) och en tur till Pippiparken som älskades av Lea. Sedan strandpromenad och öldrickning på uteservering för föräldrarna (har man barnvakt måste man ju passa på).
Tyvärr hade jag glömt minneskortet till kameran hemma men, men.... tillbaka till vardagen. Måndag, regn...

RSS 2.0